Bucharest Guide BUCHAREST GUIDE - ENGLISH VERSION GHID BUCURESTI | SITE MAP | PUBLICITATE | CONTACT
Magazin Vinuri
GHID BUCURESTI RESTAURANTE CLUBURI CAFENELE PUBURI TERASE BARURICINEMATOGRAFE TEATRU

Filtrare
Ghid Bucuresti » JEEP FACE ECHIPA BUNA
Articole - Best Places

JEEP FACE ECHIPA BUNA

JEEP FACE ECHIPĂ BUNĂ CU PERFORMANŢA ŞI RECORDURILE MONDIALE
Bucureşti, 9 februarie 2009 - Jeep, aventura, performaţa şi recordurile mondiale au făcut o echipă de excepţie şi în acest an la Buşteni, în cadrul Cupei Mondiale de Escaladă pe Gheaţă 2009. Lângă pârtia Kalinderu, peste 70 de sportivi de talie mondială, din peste 16 ţări, s-au întrecut să cucerească titlul de câştigător al etapei Buşteni şi al Cupei Mondiale.
Între 5-8 februarie, concurenţii din Marea Britanie, Austria, Franţa, Olanda, Elveţia, S.U.A., Italia, Spania, Rusia, Slovenia, Ucraina, Cehia, Bulgaria, România, Croaţia şi Coreea au luat startul în cadrul probelor de Dificultate şi Viteză, desfăşurate pe structuri artificiale acoperite cu gheaţă.
Markus Bendler (Austria) şi Maria Tolokonina (Rusia) sunt cei doi sportivi care au câştigat în acest an Cupa Mondială de Escaladă pe Gheaţă. În cadrul probei pentru bărbaţi, după Markus Bendler, ocupanţii poziţiilor doi şi trei sunt: Hee Yong Park din Coreea şi Alexey Tomilov din Rusia, iar în cazul probei pentru femei, ocupantele poziţiei doi şi trei, după campioana din acest an, Maria Tolokonina, sunt Angelika Rainer (Italia) şi Stephanie Maureau (Franţa).
Un nou record mondial a fost stabilit în cadrul probei de Viteză de Pavel Gulyaev din Rusia, cu doar 8,748 secunde pe o structură de 15 metri. În cadrul probei de viteză pentru bărbaţi, următorii clasaţi au fost Pavel Batushev şi Nikolay Shved din Rusia.
Maria Tolokonina a fost prima clasată în cadrul probei de Viteză pentru femei, fiind urmată de Maryam Filippova şi Julia Oleynikova din Rusia.
Atmosfera specifică acestui concurs, dar şi mulţimea de spectatori care a poposit în week-end lângă pârtia Kalinderu, au creat cadrul perfect în care un alt campion al aventurei, Jeep, a invitat pe toţi cei prezenţi la test drive-uri.
Competiţia a fost organizată de Clubul Alpin Român, Primăria Buşteni şi Consiliul Local Buşteni, cu ajutorul Jeep şi a celorlalţi sponsori.
Chrysler, Jeep şi Dodge sunt mărci înregistrate ale companiei Chrysler LLC reprezentate în Romania prin Mercedes-Benz România.
Pentru mai multe informaţii despre Jeep, vă rugăm accesaţi site-urile: www.jeep.ro, www.jeep.com, www.media.chrysler.com.

 
Alte articole
Ultimele 10 articole

   
 
Al Patio Ristorante
Restaurant La Pechea
Restaurant Hai la masa
Restaurant Four Seasons
Restaurant Karishma
Caffe Gelato Franceza
Alsy Cafe Piata Romana
Aromaroma
Green Cafe
BT Cafe
Fratelli Social Club
Club Bamboo
Club Maxx
111 Downstairs by M.A.S.H.
Kristal Glam Club
Royal Beauty Centre Spa
Mood Spa Beauty Center
Salon Miri Beauty Center
Iri Center
Esteline Beauty Center